maanantai 14. marraskuuta 2016

Mukaan Ebe ry:n hallitukseen kaudelle 2017?


Ehkä yksi vuoden jännittävimmistä hetkistä Ebessä on käsillä, nimittäin huomenna järjestetään Ebe ry:n sääntömääräinen syyskokous! Paikkana on Gustavus Rex, Leppäsuonkatu 11 ja kokous alkaa klo 17. 

Tämähän tarkoittaa siis sitä, että on aika valita Ebelle uusi puheenjohtajisto, hallitus sekä toimihenkilöt kaudelle 2017. Näiden lisäksi kokouksessa käsitellään myös tulevan vuoden toimintasuunnitelma sekä talousarvio. 
Syyskokouksessa äänioikeutettuja ovat KAIKKI ebeläiset joten vaikka et olisi itse halukas lähtemään ehdolle, on ensisijaisen tärkeätä tulla antamaan ääni tyypille, jonka juuri sinä haluaisit toimijaksi ensi kaudelle! :) 

Syyskokouksessa voit asettua ehdolle puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi, sihteeriksi, taloudenhoitajaksi, hallitukseen tai toimihenkilöksi. Eli käytännössä valinta tapahtuu kokouksessa niin, että kun valitaan esimerkiksi puheenjohtaja, niin kaikki siitä kiinnostuneet ehdokkaat nousevat ylös, jonka jälkeen jokainen saa lyhyesti kertoa miksi juuri sinä olisit hyvä puheenjohtaja. Luonnollisesti, jos ehdokkaita on useampi kuin yksi, on äänestäjillä oikeus tehdä hieman lisäkysymyksiä ehdokkaille. Tämän jälkeen tapahtuu äänestys ja eniten ääniä saanut henkilö tulee valituksi. 

Kaudella 2016 hallituksessa on toiminut puheenjohtajiston lisäksi:

- Sool-vastaava
- Liikunta-ja kulttuurivastaavat
- Koulutuspoliittiset vastaavat 
- Viestintävastaavat
- Tuutorvastaavat
- Tilavastaava
- Tapahtumavastaavat
- Kansainvälisyysvastaava 
- Yhteistyövastaava
- Yhdenvertaisuus- ja kulttuuritoimihenkilöt
- Ympäristötoimihenkilö
- Perinnetoimihenkilö
- Tapahtumatoimihenkilöt 

Toiminta hallituksessa on siis monipuolista ja aivan huikeeta! Hallitustoiminnan kautta pääset tutustumaan mielettömiin tyyppeihin ja oppimaan järjestötoiminnan salat ja kiemurat ;) 

Mikäli et pääse kokoukseen paikalle, voit kuitenkin asettua ehdolle myös sähköisesti lähettämällä pienen esittelyn itsestäsi ja miksi haet hallitukseen osoitteeseen krista.laitila@helsinki.fi 

Hallituslaiset Educa-messuilla! 
Eben tämän vuoden hallituksen tyyppejä iloisena vuosijuhlilla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti