maanantai 21. maaliskuuta 2016

Takaisinheitto SOOLin Talvipäiville!


SOOLin talvipäivistä on nyt kulut kuukausi, ja nyt on aika palauttaa mieleen, mitä kaikkea talvipäivillä tapahtui. Tänä vuonna Talvipäiviä vietettiin pohojosessa eli Rovaniemellä. Matka oli pitkä mutta perille päästiin! Osa Ebeläisistä matkasi Rolloon junalla, osa bussilla, toiset lentäen ja jotkut jopa omalla autolla. Takamukset oli hellänä kun Rollon kyltit näkyivät silmissä. 
Talvipäivillä päästiin nauttimaan upeista Lapin maisemista, sillä lunta oli enemmän kuin koko talven aikana Helsingissä.Ebeläisten suusta kuultua:

- "Talvipäivillä parasta oli se, että siellä oli edelleen lunta ja täydellinen sää. Päästiin laskemaan myös pulkalla ja tavattiin paljon uusia ihmisiä"


- "Menomatkalla meinattiin ottaa vahingossa juoksubensat"

- "Parasta oli yölliset kävelyretket Tapsan grillille ja kun sain junamatkalla Tinder matchiks Luizin"           - "SSS oli huippua, kuten aina ennenkin. Yhteistyötä päästiin tekemään aina yhtä ihanan Kopedan kanssa, mutta saatiinpa napattua sitseille myös Erikeepperi heidän nimikkobiisinsä ajaksi!"

Osa löysi tiensä myös Angry Birds-puistoon!                    


"Talvipäivillä oli parasta se, kun jouduin jättämään Talvipäivät väliin, mutta heitin kuitenkin 100 euroa Talvipäivämaksuun sekä matkoihin, kuunnellakseni Helsingissä katkerana kun eräs nimeltä mainitsematon opettaja muisteli oppitunnilla omia Talvipäiviään. Se suolan määrä haavoissa tuntui niin käsittämättömän hyvältä"

- "Talvipäivillä parasta oli se, että ebeläiset hengas yhdessä porukassa! Pääs tutustumaan ja juttelemaan myös sellasten ebeläisten kanssa joita ei vielä ennen tuntenut niin hyvin! Oli kyllä aivan huippu reissu!"

Kaiken kaikkiaan reissu oli siis onnistunut ja nyt jäämmekin jännityksellä odottamaan ensi vuoden Talvipäiviä, jotka järjestetään Savonlinnassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti